Étel: 11:30–23:00
Fröccsöző: 16:00–24:00
A Hokedli egy újhullámos főzelékező, mely missziójának tekinti hogy eltávolodjon a hagyományos, agyonlisztezett főzelékek világától és megújítsa a műfajt. Étlapján a szezonalitás mérvadó, és a napi ajánlatnak köszönhető friss alapanyagok használatán túl odafigyel a különböző ételérzékenységgel rendelkező vendégek igényeire. Az étterem többszörösen díjazott társadalmi vállalkozás. Feladatának érzi a hátrányos helyzetű emberek támogatását és a környezetbarát szemlélet elterjesztését a gasztro világban. Úttörőként vezette be 15 éve a cseredobozok használatát, és ennek mintájára a Bartók Feszt’-en betétdíjas kerámiatányérokból lehet majd élvezni nyárvégi ajánlatát.
A Hokedli fogásait idén is kerámia tányérokból, fém evőeszközökkel fogyaszthatjátok el, Duna panorámában. Ezzel is igyekszünk hozzájárulni a fenntartható fesztiválozáshoz!
Menü:
- Levesek (Gránátalmás, tahinis céklakrémleves, marinált tofuval, Umami gulyás)
- Egytál ételek (Vörösbab muhammara, Kóreai, kimchis lecsó, Rózsaburgonyás borsófőzelék, citrusos cukorborsóval)
- Borok, Longdrinkek, rövidek, “üdcsik”